Кількість
|
Вартість
|
||
|
Я Бао - це особливий вид чаю, також відомий як споровий чай. Він виробляється шляхом ферментації ендоспори, яка виросла на місці зірванних листків пуерного дерева. Ендоспори мають дуже низький вміст води і мають високу стійкість до несприятливих факторів, таких як висока температура, ультрафіолетове випромінювання, іонізуюче випромінювання та різні хімічні речовини.
Дикорослий Пурпуровий Я Бао - пурпурні спори диких старих дерев. Цей чай має мінімальну ферментацію, оскільки не піддається термічній обробці і лише сушиться на свіжому повітрі, тому він вважається білим чаєм, хоча у назві чаю присутнє "пурпуровий". Це пов'язано з особливими кліматичними умовами, різкими перепадами температур, які сприяють утворенню антоціанових пігментів у пуерних дерев, через що вони набувають фіолетового або пурпурового кольору. Для виробництва цього чаю використовували дикорослу сировину. Через те, що дикорослі чайні рослини ростуть у своєму природному середовищі без втручання людини, вони не вирощуються на плантаціях і не піддаються хімічному обробленню або використанню штучних добрив, що дозволяє зберегти природну рівновагу та здоров'я рослин. Так як збір з таких дерев робиться рідше такий чай має більш глибокий, насичений смак і аромат та більш високий вміст антиоксидантів, вітамінів і мінералі, що дозволяє отримати більше користі для здоров'я при споживанні чаю з дикорослої сировини.
Я Бао чудово вгамовує спрагу в спекотну пору року, також він сприяє зміцненню імунітету, має заспокійливий ефект, заспокоює нервову систему, а також може сприяти підвищенню енергії, покращувати концентрацію і фокус, а також підтримувати здоров'я серця і імунної системи, знижувати тиск та рівень цукру в крові.
М'який та приємний чай, який допоможе відновити енергію, сконцентруватися на головних справах та підвищить настрій.